Välkommen till familjeföretaget Dalab

Medarbetare sökes!

Vi är ett städföretag som söker en medarbetare med god erfarenhet inom hemstäd och kontorsstäd. Vi utför jobb i Halmstad med omnejd. Börja provanställning omgående eller snarast är en fördel. Ni är serviceinriktade, social kompetent och ansvarfull i jobbet. Nöjda kunder med era utförda tjänster är en självklarhet. Med rätt kompetens ges möjlighet att jobba självständigt.

Körkort B God svenska i tal skrift • Vi har rökfri miljö i arbetet

Ansökan:

CV med foto, personligt brev, 2 st referenser skickas till: alf@dahlab.se
070-3682449 • alf@dahlab.se • www.dahlab.se
Hemsida 3Hemsida 3
Hemsida 3

Fönsterputs i Halmstad

Vi på Dalab har putsat fönster i Halmstad i över 30 år och hjälper gärna privatpersoner och företag som önskar ett strålande resultat!

Städföretag i Halmstad

För oss är det viktigt att alla våra kunder ska känna sig nöjda efter att ha anlitat Dalab. Väl utförda tjänster och ett trevligt bemötande är en självklarhet för oss, något som ger oss många återkommande kunder!​​​​​​​
Hemsida 4Hemsida 4
Hemsida 4
Städföretag i halmstadStädföretag i halmstad
MG 4092

Städning i Halmstad

Idag är det vanligt att anlita hemstädning för att få mer tid och energi till familjen, vännerna, fritidsintressen eller arbetet.

Städföretag och Fönsterputs i Halmstad

Välkommen att kontakta oss på DALAB

För oss är det viktigt att alla våra kunder ska känna sig nöjda efter att ha anlitat Dalab. Väl utförda tjänster och ett trevligt bemötande är en självklarhet för oss, något som ger oss många återkommande kunder! Du som kund får alltid nöjd-kund-garanti och vi lämnar en produkt vi är stolta över och ser som ett referensjobb.
​​​​​​​
Vi vänder oss till privatpersoner och företag inom Halmstad, men har en räckvidd på c:a 5 mil (Båstad, Ängelholm, Laholm, Falkenberg etc). Tveka inte att kontakta oss med frågor.